BEMUTATKOZÁS

Molnár József vagyok, a Vimovex –Bau Kft. tulajdonosa és ügyvezetője. Közel harmincöt éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. Vállalkozásom beindítása előtt Németországban is dolgoztam, ezt követően különböző magyarországi cégeknél vállaltam munkát, akikkel a mai napig munkakapcsolatban állok. Jelenleg 10 fős festő, és 7 főből álló gipszkartonszerelő brigáddal dolgozunk, mely csapatnak már nagyobbik fiam is tagja. A létszámot a munka nagyságához alakítom.
Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy folyamatosan kövessem a piacon újonnan megjelenő technológiák, és az ahhoz kapcsolódó új anyagok megismerését, azok alkalmazását. Az általunk nyújtott szolgáltatások minősége, határidők betartása, a megrendelők igényeinek kielégítése, és a megbízhatóság cégünk alapelve.
Szárazépítészeti és festő csapatunk a legújabb gépekkel van felszerelve, melyekhez megfelelő létszámmal rendelkezünk, így nagy mennyiségű munkákat gyorsan tudunk kivitelezni.

Nézze meg, hogyan dolgozunk!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/globalpl/vimovexbau.hu/wp-includes/functions.php on line 4339